Petter Nyvoll - Healer og Sjaman

Jeg er utdannet/Lisensiert White Feather Sjaman og  Lærer, &  Ritualmester 
Jeg har og en omfattende utdannelse i Rainbow Reiki tradisjonen, og er lisensiert Rainbow Reiki lærer.
 
Jeg har vært i kontinuelig utdannelse siden 2012 innenfor alternativ/kontemplementær medisin og selvutvikling. Sjamanisme, Healing, Coaching.
Ofte med en kombinasjon av urgammel medisin, vitenskap og moderne vitenskap, kunnskap for å kunne skape målbare resultater for mine klienter og studenter.
Jeg har valgt å bruke mye resurser på å heve min kompetanse mest mulig, for å kunne hjelpe mine klienter og omgivelser på en mest mulig kvalifisert måte, samt for min egen utvikling og helse.
 
Rainbow Reiki 1 grad seminar her 24-25 November. se egen fane :)  
 
Registrert healer gjennom nssf healerforbund og registrert i brønnøysundregisteret.
 
 
For healing veiledning er prisen kr 800 + mva per klokketime- 30% Rabatt om dårlig økonomi :) (kr560 + mva)
 
 
For Ritual magi, Strukturell magi kr 1200  per time.(30% om øko)
Les mer om ritualer i folderen Sjamanisme.
Ritualer kan fx være en prosess for å bringe inn inn spirituelle resurser inn i en større livsprosess, Det kan fx være i forbindelse med å bygge opp en bedre, skape harmoni i ett parforhold, hjelp til å tiltrekke seg trygghet og overflod.
 
Soulhunting, Sjelebithenting/ Gjenforening med avspaltede delpersonlighet.
Se folder sjamisme. 
 
HUSRENS. Tommelfingerregel.kr1000  per time. 30%rabatt om dårlig økonomi.
3-4 Timer kr3500. Deretter kr 1000 per time. + mva
Renser hus effektivt på distanse, også kompliserte tilfeller. se egen folder under HUSRENS.
 
 
Clearing av uønskede energier- se folder Sjamanisme.
 
Distansekurs, se foldere.
 
Hei Petter Kommer med en noe sen tilbakemelding kanskje Men vil bare si at etter timen hos deg ble benet bare bedre og bedre og smertene forsvant rimelig raskt. Har bare hatt et tilbakefall av krystallene, fikk de på plass på egenhånd. Har siden vert helt fin Takk for hjelpen Hilsen Beate
 
Hei hei . Tenkte ville info deg hvordan det har gått her i huset, etter at du var her. Energien har forandret seg her, ingen skygger på stue og gangen. Ingen banking i vegger og dørhåndtak. Føler at ingen ser inn på soverommet mitt mere. Kun 1 gang eg har sett skygge der. Men ingen ubehag. Dattera mi sitt rom har det vært stilt og ho har ikkje følt at noen har vært der inne siden du renset det. Så har ho fått mere energi og har begynt å trene igjen og litt enklere å få opp om morgenen. Bikkja har ikkje reagert på noe siden du var her. Så tusen takk for hjelpa. Mvh Laila
 
Behandling av korsrygg.
Etter mange år med smerter i korsrygg både dag og natt, måtte faktisk tenkje meg om korleis eg skulle både bøye og snu meg, tok eg sjansen på å kontakte Petter i juni. Hadde lese mykje positivt om behandlingsformene hans. Fyrste time var via telefon og merka positiv endring umiddelbart, men det ville ikkje heilt slippe taket. Etter nok ein fjernbehandling og eit besøk hos han i juli , var mykje av smertene vekke og samtidig mjukare i ryggen. Ein måned har gått sidan siste behandling, no er ryggen slik den skal vera.
Med tanke på det han har utført med korsrygg problema mine, vil eg på det varmaste anbefala å ta kontakt med han ved ubehag.
Med helsing Edmund
 
 
 
Hei Petter.

Vil bare si tusen tusen takk for at du kom og renset huset for oss. Nå har jeg og guttungen sovet oppe siden du var her og vi begge 2 sover så mye bedre.
Har ikke lenger vondt i huet, sliten eller energiløs når jeg våkner..og det er kjempe deilig
Og guttungen har heller ikke brå våkna og vært redd, sånn som han var tidligere føre du kom.
Ikke hører jeg lyder eller ser sånne skygger rundt forbi.
Men er mye bedre å være oppe i 2 etg nå en før.
Og energien i huset er mye bedre og vi alle klarer og slappe av og lade opp batteriene når det trengs.
Så alt i alt er vi kjempe fornøyd med jobben du gjorde hjemme hos oss

Hilsen fra en glad familie