Tilbakemeldinger

 

 Hei Petter Kommer med en noe sen tilbakemelding kanskje Men vil bare si at etter timen hos deg ble benet bare bedre og bedre og smertene forsvant rimelig raskt. Har bare hatt et tilbakefall av krystallene, fikk de på plass på egenhånd. Har siden vert helt fin Takk for hjelpen Hilsen Beate

 

Mottok healing for svimmelhet og en del fysiske plager. 
Ble også frigjort for uønsket energi som hadde hektet seg på.
Har erfaring fra fler forskjellige healere og er kjent med at det jobbes forskjellig.
Men må si Petter er dyktig på fjernhealing og har fått et enda bedre resultat enn ventet. 
Kan anbefale han på det sterkeste.
Fikk hjelp til Husrens ( fjernrens) grunnet en dårlig energetisk svære som dro meg ned, ting som forstyrret.
Her var det både sjeler og andre tilførte energier. 
Følte jeg ofte badet i spiritis formasjoner på natten. Ble vekt av ubehagelige skikkelser flere ganger pr natt...
Ikke alle healere er like kjent med alle disse temane som var hos oss.
Til min lettelse ble det renset opp. Følte jeg fikk en grundig fjernrens.
for jeg føler meg 10 kg lettere fysisk å psykisk.
Følelsen i huset er lett og fin. Og nå har vi endelig god nattesøvn her igjen..og ikke minst gleden kom tilbake .
Er kjempefornøyd, og vet nå at jeg kan kontakte Petter hvis det kommer nye problemer på banen.
Og få den hjelpen jeg trenger.

Nina

Jeg har fått healing av Petter flere ganger med positive resultater.
Jeg har også gått på kurs hos han så jeg kan hjelpe meg selv mer.
Han er en flink healer og lærer.
Han har hjulpet meg mye og jeg anbefaler han på alle måter, han er en seriøs og dyktig healer og lærer.
Med så mange som driver og leker healer er det bra vi har sånne som Petter som kan gi oss skikkelig behandling. Han er veldig flink på distanse og.
 
Mvh
Siv Tove

 

Første gang jeg traff Hans Petter Nyvold var på et Reiki-kurs i Son. En blid og lun fyr som helt klart ble satt stor pris på av mange av kursdeltagerne. Det jeg la mest merke til var den oppriktige interessen for alle kursdeltagerne og den intense konsentrasjonen han viste i løpet av undervisningen.

Hans Petter er seriøs og empatisk, tillitvekkende og etter min mening dyktig.

Han har healet meg på avstand flere ganger, både meg alene og i felleshealinger, og jeg blir så avslappet at jeg sovner ganske straks healingen starter. Når healingen er ferdig og jeg våkner (!) er jeg fylt av en behagelig varme og en gjennomgripende ro.

Jeg har kjøpt flere «distansekurs» av Petter og har da fått nyte godt av hans omsorgsfulle og tålmodige oppfølging av mine smule fremskritt.

Jeg anbefaler gjerne Hans Petter som healer og også som kursinstruktør. Han har en variert palett av healing-metoder for å hjelpe oss andre med våre større og mindre problemer!

Tone W. Sæther 070814

 Hei Petter :) takker masse for i går , var godt å komme til deg , du er ett hjertegodt menneske, det hjalp masse , merket noe svart ( ondt forsvant fra meg når du holdt på med meg, etterpå skal jeg begynne lese Silver violetta flamman, det vil nok hjelpe meg å komme meg videre. 

Jeg må fortelle hvordan jeg hadde det etter, du hadde jobbet med meg, var trett sliten vondt i magen, drakk mye vann spiste godt med mat sovnet tidlig :) noe merkelig skjedde med søsteren min også, hun merket det på kroppen,  jeg følte slik godhet og omsorg, begynte gråte også :) masse følelser i sving, sov utrolig godt i natt og våknet klokka 05,00, men sovnet igjen og stod  opp frisk og opplagt  i dag . Jeg merker fremdeles healingen og at du har jobbet med meg, din energi er utrolig flott :D og du er ett av di flotteste menneskene jeg vet om :) har fått tilbake mitt JEG :D måtte bare gi deg tilbake melding Petter :) :) skal lese det du gav meg etterpå :) :)  Skal anbefale deg til di jeg kjenner :) klem fra Else.

 

Takk for i går , Petter :) Tusen takk for du retta beina mine !! Og du har en utrolig god energi. jeg sovna hos deg tilogmed :) og da føler du deg trygg! ikke vanlig for meg å sovne .. hehe .. Vil gjerne komme til deg å heale meg , eller hva du mener jeg trenger . Else har sovi hos meg i natt , og jeg la runer på hu ! Det var aha følelse, da hu fikk mye av det samme som hos deg !! Ønsker deg en strålende dag :)
Hilsen liv-tone Aasen.

 

Tusen takk for hjelp til husrens! Jeg jobber jo med energier selv, og renser hus og holder kurs i nettopp dette. Men min erfaring er også at det ikke er like greit å rydde i sitt eget hjem, da er det best å be om hjelp fra andre. Og med min erfaring er jeg også veldig selektiv på hvem som skal få rense i mine energier. Etter å ha gått kurs med Petter og sett han som en sympatisk og omtenksom fyr med bena plantet godt på jorden fikk jeg med en gang tillit til han og spurte om han kunne hjelpe. Jeg bor i et hus som har vært preget av mye utenforstående og det har vært velidg deilig her etter at Petter har renset. Luften er klarere, jeg kjenner ikke alltid energiene over skulderen, lyspærer som har gått i ett har nå lyst i to mnd siden husrensen uten å måtte skiftes, vi krangler mindre og sover bedre om natten uten å vekkes av forstyrrelser. Så tusen takk, Petter og jeg anbefaler deg helt klart videre. Maija Skogholt*

 

hei petter! vill bare si at jeg føler meg bra og vital etter jeg har vært hos deg :)  og skulderene føles nye og jeg har ikke den sårheten i den venstre noe mer :) var det slik at det ville bli bedre de nermeste dagene? synes bare du sa det så jeg måtte bare spørre  også lurte jeg litt på hva slags healingformer du brukte i dag. mvh christer :)

 

Da jeg kom til Petter slet jeg veldig med mye lav vitalenergi. Etter en periode med mye stress hadde jeg fått en skade i nervesystemet som gjorde at jeg ikke lenger kunne regulere energien min og at jeg både ble veldig fort stresset og at jeg i lange perioder var langt under streken på energi. Etter en time med healing hos Petter, hvor han gikk inn i nervesystemet mitt og fjernet noe veldig tungt, ble jeg enormt mye bedre. Mye av hjernetåken forsvant, og jeg opplevde å være mye lettere, gladere og i en sunn vitalitet. Det var helt fantastisk! Petter anbefalte at jeg tok en innvielse i Reiki slik at jeg kunne heale meg selv, og hjelpe kroppen til å heles. Det gjorde jeg, og har gitt meg selv (og mine nærmeste) healing hver eneste dag. Jeg har idag gjenvunnet evnen til å regulere min energi, og symptomene er ca 15% av hva de var, og er stadig på vei ned. Petter fulgte meg tett opp, og jeg har supplert med noen healinger etter den første. Opplever at Petter har en rikholdig samling av metoder han kan benytte, at han er profesjonell og veldig seriøs med det han holder på med. Jeg kan anbefale han varmt! 

 

Hera 

 

HUSRENS

Stemningen var dårlig i hjemmet.
Grunnet forskjellige type energier.
En av de var sjeler som vandret spes kveldstid. Andre ubehagelige energier.
Stemningen i oss å rundt oss snudde seg til det positive  igjen 
da det var gjort. 
Huset virker mere lett å rent :)
Petter er god på distanse 
, og det å fjerne forskjellig type energier. Da dette universet inneholder  så mye mer enn
sjeler som trenger hjelp over i lyset.
Anbefaler Petter på d varmeste !

Nina

 

Hei Hans Petter!
 
 Jeg skulle ha skrevet til deg tidligere, men hektiske dager og kvelder har hatt for få timer for meg denne uken. Uansett, tusen takk for healingen og praten på mandag. Dette var like spennende som jeg hadde forestilt meg, og jeg har hatt endringer i nakkeområdet som har gått begge veier. Når jeg kjørte fra deg etter behandlingen, var hele nakke- og skulderområdet iskaldt og det varte vel en halvtimes tid. Etterpå var det mykt og fint, og jeg kjente bare en svak ømhet. Slik fortsatte det til kvelden og jeg la meg i tipp topp form! Neste dag der i mot, hadde jeg ganske mye murringer og ubehag så jeg valgte å ta 2 paracet for å stoppe det. Det virket, og jeg har siden vært i helt fin form. Jeg håper virkelig det vil holde seg!  Ellers har jeg prøvd å huske vann-inntaket. Jeg kan også nevne at det kom frem mange følelser mandags-kvelden og et snev av sorgfølelse rørte meg for en kort halvtime. Nå er jeg jo ganske lettrørt, og blir lett beveget i utgangspunktet.
 Tusen takk igjen, ha en fortsatt fin dag 
 
 Monica B.

 

> Hei !
 Takk for tiden hos deg for ca 14 dg siden.
 Føler at det jeg ville legge bak meg lyktes veldig fint. Det er nå historie og lar meg gå forover igjen, uten hard feelings. 
 Det hjelper jo på at jeg møtte en ny venn, som umulig kan være ny. Dypest sett har våre liv krysset hverandre utallige ganger, og nå var tiden kommet til å møtes.
 Alt spinner veldig hurtig, men jeg var satt istand til det.
 Fortsetter også min selvhealing med Reiki og meditasjon, så jeg føler at jeg fortsetter det du satte igang.
 Jeg har fyllt ut og sendt arket du ga meg.
 Forteller gjerne om deg til de jeg møter.
 
 Vennlig hilsen Jorunn og god sommer!

 

Hei. Lovet å gi deg tilbakemelding etter husrens, beklager at det har tatt litt tid. Vi er veldig fornøyd. Sønnen min sa at han følte det skjedde noe i huset når du var her og at det er blitt mye bedre å være hjemme etterpå. Sønnen min sier også at han kunne høre en trommende melodi inni hodet sitt mens du satt stille i stua vår. Han lurer på om det var du som laget denne melodien? Vi er veldig fornøyd med jobben du gjorde. Tusen takk Hilsen fra Lotte

 

Mange, mange tusen takk for behandling 
Det føles mye bedre. Gleder meg til å se positiv effekt. Jeg har stor tro på at det virker J
Jeg kommer gjerne tilbake senere en gang jeg trenger healing. Jeg syns du er veldig flink med det du driver med.
Jeg ønsker deg en fin tid fremover 
Hilsen NN 02.12 15(Annonym)

 

Hei igjen. Etter healingen, ca etter 1time, startet det å knyte seg bak i venstre skulder. Så flytter det seg rundt. Har satt seg i siden av nakken. Og høyre skulder. I dag i korsryggen. Og jeg har vært enda mer rolig inni meg. (veldig bra). Men tung og veldig trøtt. Skjønner ikke hvorfor det er sånne spenninger i rygg og nakke når jeg føler meg så avslappet og rolig.
 
(Husrens) Så om huset. Huset virker for meg ryddigere og mer oversiktlig enn før. Selvom det ikke er mer ryddet.
Monica.Desember 2015.
 

Hei og god kveld  tilbakemelding etter att vi var hos deg i går. Sønnen min føler seg roligere i kroppen.. Selv var jeg unormalt opplagt i går etter vi dro fra deg frem til jeg la meg. sov som en stein. Men føler meg helt mørbanket i dag.

Monica.

 

Jeg var hos Petter Nyvoll for behandling... Er i en kompleks / veldig vanskelig situasjon så det er veldig mye og ta tak i .... Han begynte nøste i flere ting samtidig og det igangsatte en del opolevelser ... Jeg opplever at dette har hjulpet meg litt videre men at jeg forsatt trenger mye hjelp over en lengre periode så ser frem til videre behanlig og hele prossesen .... :) Setter all pris på den hjelpen jeg har fått hittil og ser frem til behandling i norgen :) Hilsen.Beate som er evig TAKKNEMELIG :)

 

For en tid tilbake etterlyste jeg en person som kunne hjelpe oss å bli kvitt energier etc her hjemme. Vi har i årevis vært klar over at vi ikke er heeelt alene her, men det har forsovidt ikke vært det største problemet. Men de siste årene ble det tyngre og tyngre å være her. Dårlig energi, jeg har hatt så vondt i hodet at jeg vurderte å få meg undersøkt for evt svulst. Så ille var det. Alt var et ork, og null energi. Uansett hvor mange timer man sov, så har jeg hatt tilgode å våkne utvilt. Folk kommenterte stadig at jeg så syk, og sliten ut- og det var slik jeg følte meg.... Følelsen av sorg, angst, uro og tristhet har vært en del av hverdagen, uten at jeg har vært noen av delene. Har tiltider sett ut som en junkie under øynene og totalt utladet. Fikk hjelp av to stk som kan dette. Dagen etter var hodepine, tretthet nedstemthet og dårlig energi HELT BORTE. Nå er det 3 uker siden, og har ikke hatt en eneste dag med hodepine. Jeg våkner utvilt timesvis før jeg pleier, og det er en befrielse å kunne være i sitt eget hjem uten å føle at alt er et slit! :) :) Cathrine Grunni April 2016.

 

Sist jeg snakket med deg hadde jeg en veldig tung dag, fullstendig tappet for energi.. Etter samtalen var jeg full av energi og tok fatt på husarbeid og fikk gjordt mye.. Ser frem til videre behandling Mvh Wenche Benjaminsen 04.05.16.

 

Hei.
Tenkte jeg ville sende deg en lite oppdatering etter healingen du ga meg for litt under 2 uker siden. Ble healet for infertilitet og lunger.
Kjente helt fra telefonsamtalen en svak murring i underlivet, denne har vedvart i forskjellig grad.
I går skulle jeg hatt mens, men den ble erstattet med en positiv graviditetstest :)
Så nå håper vi bare at healingen har gitt god nok effekt til at den lille klamrer seg fast til rundt årsskifte ❤
Med sønnen vår prøvde vi 4 år. Ble gravid etter 1 års prøving i denne omgang, men mistet i november. Så nå 6 mnd senere er jeg gravid igjen 🙂 Tusen tusen takk 🙂April 2016.

 

Hei. Ville takke for en fantastisk healing time i går. Har hatt en god natt og dagen i dag har vært den beste på lang lang tid. 
Ser veldig frem til neste behandling .
Fikk en enorm ro i kroppen under healingen.
Tusen tusen takk😀
 Mvh 
Christine
 
Hei 😊 Må bare få anbefale healer og sjaman Petter Nyvoll hvis du virkelig trenger healing. Han har veldig gode og sterke healingenergier! 🙏 Og jeg har prøvd mange healere oppgjennom årene for min sykdom 😊 For tidlig etter en uke å si hvor mye det vil hjelpe på lang sikt, men kjenner at det skjer mye, er bedre, og kjenner sterk energi under behandling. 
Alle er forskjellige, så hva som hjelper hver enkelt vet man ikke før man prøver. Men Petter bruker flere teknikker og er effektiv og dyktig, kan absolutt anbefales 😊
 
 
Hei Petter:)
Takk for spennende og lærerikt foredrag her forleden. Ville fortelle deg at det skjedde mye med korsryggen/bekkenet mitt etter den relativt korte behandlingen du ga:) Jeg kjente det umiddelbart når jeg begynte å gå tur m hunden min, etter foredraget. Det er ganske så stor forskjell, mer bevegelse og jeg er faktisk ganske så imponert ;) At det går an. Du er dyktig! Og jeg ønsker veldig gjerne å bestille en time hos deg :) Tusen takk! Mvh Renate Møller
 
 
Jeg vil gjerne få gi Petter Nyvoll en liten tilbakemelding J var så heldig og få besøk av han på fredag . Jeg har i lang tid ønsket og følt at vi måtte ha dette grunnet lite energi hjemme , barn som sover dårlig og elektrisitet som lever sitt eget liv😩 har ikke turt jeg🙄 tror på alt så tenkte jeg komm til og drite i buksa bokstavelig talt😂 men etter Petter sitt besøk er jeg glad jeg hoppet i det😁
For en fantstisk person Petter erJ så rolig , jordnær, vennlig og ikke minst dyktig J J
Nå har det kun godt 2 dager men minsten sover nesten hele natten og bank i bordet til nå ikke et nattskrekk anfall på størstemann siden han var her. Huset føles lysere noen steder og stemningen er mye godere og huset føles mer "mitt " dette høres sikkert rart ut men her har det skjedd noe etter Petter sitt besøk . Vi hadde også en dame på besøk som han hjalp videre. Uten dramatikk og ikke noe skumle greier i det hele tatt😅 
Det var nesten godt og få vite det var noen her og ikke jeg som holdt på og bli gal😂Jeg hadde så mye og spørre og mase på Petter om som hvem hun var , hva hun ville osv! Alt dette kunne han ikke helt svare på noe som var helt greit og som gjorde det hele veldig ekte! For han kunne jo svart hva han ville og jeg hadde trodd på det! Men Petter var ekte.
Må nevne at jeg har en ikke så open/troende samboer ! Men han sa etter Petter dro at når Petter satt med oss ble han varm inni seg og så rolig. Jeg følte samme varmen rundt Petter og har bestemt meg for og prøve ut Petter videre i en annen type behandling !
Så jeg anbefaler denne dyktige og gode mannen videre til dere alle <3 :) 05.06.2016.
 
Hei Petter
Her kommer min tilbakemelding. 
Jeg har nå hatt 3 behandlinger, har vært mye turbulent både følelsesmessig og kropslig de siste ukene. 
Men etter siste behandling så er det mye som har falt på plass.  Har strevet mye med smerter i mange 
År og med traumer fra bardom og opp i voksen alder. Jeg er nå nesten smertefri( må kjenne etter om jeg har vondt)  
sover mye bedre og våkner med et smil og med masse energi.
Jeg har prøvd det meste av behandlinger, men dette funker. Vil anbefale Petter til deg som sliter både fysisk og psykisk.
 
Mvh
Laila Sigurdsdotter Pladsen
 
Har deltatt på Rainbow Reiki 1 Grad hos Petter Nyvoll 20-21/8.2016.Hadde ingen forventninger,men syns kurset har mange spennende temaer som jeg følte for å utforske.Ble positivt overasket og fant fort ut at dette kunne hjelpe meg til å mestre en belastende hverdag med mye stress.Lærte mye om livsenergi,forskjellige healingmetoder og om hvordan vi kan bruke dette til å få balanse og harmoni i livet.Fikk en aha opplevelse.Dette fungerer og det tar ikke så lang tid heller når man har lært seg teknikkene.Lærte også om hvordan vi kan skjerme oss fra støy i hjemmet og att vitaminer og mineraler samt at kostholdet spiller en viktig rolle.Dette er vel noe vi alle vet,men det blir liksom en ny måte å ta det innover seg på. Vil på på det sterkeste anbefale Rainbov Reiki kurs hos Healer og Sjaman Petter Nyvoll.En jordnær og behagelig fyr med mye kunnskap og lærdom.  En hilsen til mine nye fine venner og Petter,tusen takk for en spennende og uforglemmelig helg. Nå vil jeg forme mitt liv med ny kunnskap.. Hilsen Hege Frydenlund.
 

Jeg har deltatt på Rainbow Reiki kurs 1 og må si at det var en helt enorm opplevelse. Selve kurset var en fantastisk helg, jeg lærte så mye om meg selv og om energiene rundt oss og hvordan vi kan bruke de både i hverdagen og til de litt større utfordringene i livet. Jeg har lært mye om hvordan ting henger sammen og om hvor viktig det er med en god balanse på alle plan i livet og hvordan de påvirker meg. 

Dette er noe jeg vil ta med meg og bruke aktivt i hverdagen min. 

En av mine store utfordringer har vært og er, at jeg har to veldig følsomme barn, jeg lærte veldig gode metoder for å hjelpe de. Vi merker faktisk allerede forskjell og det i seg selv er jo helt utrolig.

Det jeg liker aller best, er at denne Reiki-metoden ikke er så tidkrevende. Og som 5 barns alenemor, er alt som er tidkrevende ting jeg aldri rekker. Jeg følte umiddelbar bedring og det gjorde også barna mine, så jeg vil anbefale alle som har mulighet -å prøve dette. Prisen for kurset var helt overkommelig og med 100% fornøydhetsgaranti og pengene tilbake om man ikke er fornøyd -så tenker jeg at dette er verdt tiden. Jeg kan ikke forestille meg at man ikke skulle bli fornøyd egentlig.

Kursholder Petter er en dyktig fagperson, det merker man med en gang. Denne mannen vet hva han holder på med, dessuten er han en veldig behagelig fyr. Det merkes at det er godhet med en gang man treffer han, og det gjør jo at man føler seg i veldig trygge hender. 

For meg var dette et viktig veiskille i livet tror jeg, og jeg skal definitivt på kurs 2 i Rainbow Reiki. Jeg føler meg helt trygg på å anbefale Petter til alle som kunne tenke seg å lære seg dette.

Man er jo litt sårbar når man beveger seg inn på alle områder som omhandler selvutvikling. For man må tørre å være litt ærlig med seg selv og risikerer å møte seg selv i døra litt i hytt og gevær, og da er jo kjemien med kursholder litt vesentlig. Så jeg tror nesten det er noe av det viktigste for min del, at det fungerer -og der var Petter suveren. En meget behagelig mann, trillende latter som smittet over på resten og en veldig behagelig fremtoning som gjorde at jeg ihvertfall slappet helt av og turte å gi meg selv muligheten til å ta i mot all denne nye kunnskapen jeg sitter med.

Tusen takk Petter!  Jeg kommer tilbake.

Hilsen Carina Hegelund.

 

 

Jeg har nå gjennomført Reiki Rainbow 1 grad med Petter. Dette kurset kan jeg sterkt annbefale til de som ønsker å sette seg selv litt i fokus igjen, i en ellers så stressende hverdag som mange har. Det å sette seg ned hver dag og ta 20 min for seg selv. Dette gjør underverker for hukommelse og man føler mindre stress. Håper mange ønsker og gi seg selv den kjærligheten de selv fortjener 

 

Hei Petter, måtte bare fortelle deg at så fin og smertefri i kroppen som jeg har vært etter at du healet meg, kan ikke huske sist det var så bra. så tusen takk igjen  25.08.16

 

Jeg ønsker å gi tilbake melding etter 2 ganger med fjern healing. Jeg føler meg mye bedre,  regner med at det tar tid før alt slipper taket. Takk for god healing, kommer nok til å ta kontakt med deg igjen, for jeg merker at jeg er så mye mer lettere i kroppen og ikke den tristheten,  kjenner mer glede , nå tidens problem kan jeg vel ikke gjøre så mye med sliter økonomisk, men gjør mitt beste med å se positivt på livet 😊 og bruke naturen mye.

Mvh

Wenche Olsen

 

Jeg har tenkt en stund att jeg skulle ta kontakt med Petter , har lest å hørt mange gode tilbakemeldinger på han  ,men har ikke tatt meg " tid" men så kom noen snille arbeidskollegaer  å ga meg dato og time i gave 🙂 
Jeg er hofte operert  og har en høyre arm som ble ødelagt i 97 i en papp presse .
Hoften har vært super etter operasjon men muskler har vært stive , virket for korte  og ømme så  det å gå ned i kne bøy  (90g ) har jeg ikke fått til ,høyre armen min hovner opp og gir meg større smerter enn de som er der  daglig så fort jeg bruker armen ( det å skrive underskriften min er nok ).
Datoen for timen kom å jeg var spent så klart , men når jeg kom inn døren å satte  meg ned  følte jeg en ro i kroppen ,vi pratet litt før jeg fikk beskjed om å legge meg på benken .
Der jeg lå hadde jeg bestemt meg for att jeg skulle se for meg vann og bølgeskvulp , men nei når jeg lukket øynene så jeg en bølge av farger og kjente att  den venstre siden min ble "trykt "ned i benken  ,opplevde og kjente mange andre ting  under behandlingen å , satt på en stol der Petter kun holdt på skuldrene mine ,venstre skulder ble varmeren og varmere ( litt ubehagelig varm ) 
Etter behandlingen fikk jeg spørsmål hvordan føler du deg ? Jo som att jeg skulle ha tatt 3 glass vin ( ør , en indere ro og avslappet  ) gikk ut med en behagelig men " rar" følelse i kroppen .

Jeg satt meg i bilen å kjørte mot byn , på Sems  linja  fikk jeg intense smerter i mave og korsrygg  , tenkte att gir ikke dette seg må jeg stoppe bilen, men når jeg kom til Kjelle var smertene borte 😀 😉  dagen etter behandlingen  var jeg på jobb og hadde en enorm energi , jeg bar  tømmerstokker  , kostet , løftet ved sekker mm å når jeg gikk hjem for dagen tenkte jeg ,hmmm armen min har ikke stoppet meg en gang i dag , måtte da kikke ekstra nøye ( og kjenne  litt ekstra etter om jeg hadde vondt, noe jeg ikke hadde  ) å wow den var ikke hoven heller. Tre dager etter denne opplevelsen  , hadde jeg nok en ny opplevelse der jeg faktisk kunne bøye meg ned i 90 g med kne og rumpe dette har jeg ikke greid på mange år p.g.a hoften .  

Anbefaler Petter Nyvoll på det varmeste .
Jeg kommer helt klart til å bestille ny time  og har bestilt time for en  god venn som skal dit i dag .

Tusen takk for hjelpen Petter 💋


Trine Olsen

 

Heia Ei lita oppdatering - datra vårres har ikke hatt natteskrækk sia du ga ho beh på torsdag Ho sov vældi godt og ho virke i bedre humør Tusen li takk førr hjælpa!

 

Deltok på rainbowreiki gr 2 kurs hos Petter Nyvoll 24-25 september 2016.Etter å ha deltatt på kurs 1 syntes jeg at det bare var å hive seg på videre, for det ga virkelig mersmak.Jeg sier bare wow, dette var mye spennende,morsomt og interesannt på en gang.Vi lærte enda flere teknikker som energisk rensing av rom,lage reikidusj,harmonisering av hofter og atlas samt allergiharmonisering og en fjernbehandling som heter Falayna say .Vi fikk også chakra energi kort vi kunne bruke sammen med Falayna say,utrolig spennende.Uansett om man vil jobbe med klienter eller bruke det privat så vil jeg anbefale å prøve ut dette.Dette har forandret mitt liv og vil garantert forandre andres også.Føler at alt er lettere i en masete hverdag og energien er totalforandret.Vil virkelig anbefale kurs hos Petter som er hyggelig,jordnær og en dyktig lærer.Husk at du er den eneste som kan leve livet ditt,føles det ruskete så gjør noe med det.Jeg kommer tilbake for påfyll.Smile Klem fra Hege Frydenlund.

 

Hei igjen! Da er jeg klar for en ny behandling.

Hofta mi har vært helt rett siden sist, det er første gang på i hvert fall 5 år. Så nå jobber kroppen for å stabilisere seg, og har sovet bra ett par uker. (halvt år siden sist)

Hilsen Mona Dahl 

 

Vet ikke helt hva du gjorde med meg i dag , men sovnet litt og våknet så gikk vi ut for p kjøre en tur , jeg var innom bensinstasjonen uten å være nervøs , klarte og snakke normalt uten p skjelve helt i stemmen eller føle jeg skille besvime . Såg meg i speilet og plutselig følte jeg at jeg såg bra ut , jeg hater vanligvis speil . Veldig rart . Så vi kan godt sette opp en time til om 1 ukes tid å gjøre samme healing om det passer . Veldig takknemmelig hvertfall så tusen takk.

Anonym 29.11.2018.