Sollys healing

* Kurset er på distanse . Du lærer det hjemmefra .
* Ingen erfaring er nødvendig
* Du får manual og kursbrev . Svensk manual .
* Kurstid 2 uker
 Invielse * 1
* Diplom etter ståkarakter
* Ingen symboler
* Grunnlagt av Ole Gabrielsen


Energien fra solen er en varm , veldig høy , levende og kjærlig energi , noe som er svært gunstig og nyttig i alle typer behandling . Solenergi har mange gode kvaliteter . som healing og foryngelse . Healing Energi fra solen fremmer også glede , lykke , ro og indre ro . Sånn er det i vårt virkelige fysiske liv , Vi blomstrer opp på våren etter en mørk høst og vinter , eller så vi reiser til varmere strøk for lyset og varmen fra solen , vi reiser og returnerer hjem lykkeligere og friere , og kan fortsette å fungere fram til vårsola titter frem og sommeren gjør sin vei inn i våre liv på nytt .
Noen revmatiske sykdommer krever varme , og solen hjelper folk til å bli mer smidige i ledd blant annet . Det renser energi og beskytter mot negative påvirkninger . Det er også svært nyttig i meditasjon . Lyset fra sola er et utmerket verktøy for å ta kanten av tristhet og bekymring og smerte , for å komme over det raskt og kaste lys over konkrete situasjoner eller problemer .

Du kan bruke " Sollys healing" i kombinasjon med Reiki , alene eller i kombinasjon med andre healande energimetoder. Yang er sol - det maskuline . Yin er månen , den feminine . Sollys healing energien flyter i kroppen i ca , 10 minutter .

Pris. kun 750-nok.

Kombinert medmånelys healing. 1300- for begge.

(utfyller hverandre veldig godt)