Reiki Master 
forkunskap reiki 1&2.
 
Pris kr 2400.
 
 
Master kurset. Hvor du kan lære å leve etter Reikis filosofi og å initiere på alle stadier av Usui systemet av naturlige helbredelse. Dette er den høyeste grad / nivå av Reiki, du  blir en Reiki Master. Du får en full innvielse i Reiki. Du får et nytt symbol- Master symbolet. Du vil lære å initiere andre i Reiki på alle nivåer. Du kan lære bort Reiki 1, Reiki 2 og Reiki Master til andre.
 
bruke Master symbolet , inkludert initiere andre i Reiki i alle nivåer. Master symbolet vil forbedre din healing energi ytterligere. Master symbolet forsterker de andre symbolene som de blir kraftigere og forsterker di. Med andre ord, du får bedre resultater når du bruker Master symbolet. Når du  mestrer det du lærer vil du legge merke til at enkelte ting i livet ditt blir bedre og du blir mer følsom for subtile energier, man får også hjelp av englene/lysvesenene som er forbundet med reikienergien til å lære fortere og å utvikle sine evner som healer og selvutvikling generelt, denne hjelpen forsterkes drastisk etter initiering i mastersymbolet og om man bruker det ofte. Alle innvielser i Reiki er også åndelig utvikling. Du må ha gått Reiki 2 for før du kan ta masterkurset.
 
Du kan om du ønsker motta en ekstra initiiering / booster en viss tid etter at innvielsen i alle våre kurs.
 
Og alle innvielser i Reiki og andre healing metoder er også åndelig utvikling. Innvielser lar deg slippe noe av den gamle bagasjen du har med deg. Noen utrenskninger kan oppstå når du mottar innvielser.  lar Gammelt skrot  gå og gir plass for den nye kjærlige energi for å få mer plass i livet ditt.
 
Alle innvielser i ulike behandlingsmetoder og åndelig utvikling, gjør deg sterkere og mer følsom for alle energier. Hvert nivå av Reiki er en komplett enhet. Så du kan velge om du vil gå til neste nivå. Noen krever att det skal ha gått en viss tid mellom di forskjellige gradene tid før du går videre, men det er forskjellig fra person til person hvor lang tid di bruker på å integere energiene og lære kunskapene.
Reiki er energi, livskraft som er overalt og en uuttømmelig kilde fra universet. den har alltid vært der , vi er født med det, men vi har ikke hatt di kanalene åpne (noen har det), eller åpnet opp for det, men det ligger der og døser. Man kan, tror mange Reiki utøvere, åpne opp for sitt eget høyeste potensial i alle helbredende energier hvis du bare vet hvordan. De fleste vet ikke at de kan helbrede og så videre, men vi erfarer att at alle kan helbrede om man åpner opp for det. Folk trenger helbredelse. Og det har eksplodert de siste årene, og folk beveger seg mot en høyere bevissthet, vibrasjon og bevissthet.
 
Ordet Reiki betydning.
 
Reiki er et japansk ord, og er ofte oversatt til universell livsenergi eller livskraft. Rei - Ki er to ord, er Rei navnet universell bevissthet. Ki er navnet på en slags livsenergi. Dr. Mikao Usui (uttales "osåjis") healing systemer.
 
 
manulene er på svensk