Refereanse program

Er du fornøyd med behandling/kurs/jobb utført av meg? Kunne du tenke deg å anbefale meg til andre?

Kunne du tenke deg å sende meg noen linjer om hvordan du opplevde behandling,service,kurs,husrens eller annet og resultater av det- fx helseproblem før/etter behandling, tilstand i hus før/etter husrens , om kurs svarte til forventninger/hvordan eller annet.

Om du du gjør dette for meg gir jeg deg 50% ved neste behandling eller annen tjenest fra meg, gjelder samme prisklasse eller under da prisene på di forskjellige produkter vog tjenester varierer endel. (du kan selvfølgelig velge en dyrere tjeneste , men betaler da mellomlegg.)

Dette gjelder også om du anbefaler meg til en venn og vennen benytter seg av tilbudet, da får din venn 50% rabatt på behandling/tjeneste og du får 50 % på neste behandling/tjeneste.

Referanser.

Referanser.

 

Mottok healing for svimmelhet og en del fysiske plager. 
Ble også frigjort for uønsket energi som hadde hektet seg på.
Har erfaring fra fler forskjellige healere og er kjent med at det jobbes forskjellig.
Men må si Petter er dyktig på fjernhealing og har fått et enda bedre resultat enn ventet. 
Kan anbefale han på det sterkeste.
Fikk hjelp til Husrens ( fjernrens) grunnet en dårlig energetisk svære som dro meg ned, ting som forstyrret.
Her var det både sjeler og andre tilførte energier. 
Følte jeg ofte badet i spiritis formasjoner på natten. Ble vekt av ubehagelige skikkelser flere ganger pr natt...
Ikke alle healere er like kjent med alle disse temane som var hos oss.
Til min lettelse ble det renset opp. Følte jeg fikk en grundig fjernrens.
for jeg føler meg 10 kg lettere fysisk å psykisk.
Følelsen i huset er lett og fin. Og nå har vi endelig god nattesøvn her igjen..og ikke minst gleden kom tilbake .
Er kjempefornøyd, og vet nå at jeg kan kontakte Petter hvis det kommer nye problemer på banen.
Og få den hjelpen jeg trenger.

Nina

Jeg har fått healing av Petter flere ganger med positive resultater.
Jeg har også gått på kurs hos han så jeg kan hjelpe meg selv mer.
Han er en flink healer og lærer.
Han har hjulpet meg mye og jeg anbefaler han på alle måter, han er en seriøs og dyktig healer og lærer.
Med så mange som driver og leker healer er det bra vi har sånne som Petter som kan gi oss skikkelig behandling. Han er veldig flink på distanse og.
 
Mvh
Siv Tove

 

Første gang jeg traff Hans Petter Nyvold var på et Reiki-kurs i Son. En blid og lun fyr som helt klart ble satt stor pris på av mange av kursdeltagerne. Det jeg la mest merke til var den oppriktige interessen for alle kursdeltagerne og den intense konsentrasjonen han viste i løpet av undervisningen.

Hans Petter er seriøs og empatisk, tillitvekkende og etter min mening dyktig.

Han har healet meg på avstand flere ganger, både meg alene og i felleshealinger, og jeg blir så avslappet at jeg sovner ganske straks healingen starter. Når healingen er ferdig og jeg våkner (!) er jeg fylt av en behagelig varme og en gjennomgripende ro.

Jeg har kjøpt flere «distansekurs» av Petter og har da fått nyte godt av hans omsorgsfulle og tålmodige oppfølging av mine smule fremskritt.

Jeg anbefaler gjerne Hans Petter som healer og også som kursinstruktør. Han har en variert palett av healing-metoder for å hjelpe oss andre med våre større og mindre problemer!

Tone W. Sæther 070814

 Hei Petter :) takker masse for i går , var godt å komme til deg , du er ett hjertegodt menneske, det hjalp masse , merket noe svart ( ondt forsvant fra meg når du holdt på med meg, etterpå skal jeg begynne lese Silver violetta flamman, det vil nok hjelpe meg å komme meg videre. 

Jeg må fortelle hvordan jeg hadde det etter, du hadde jobbet med meg, var trett sliten vondt i magen, drakk mye vann spiste godt med mat sovnet tidlig :) noe merkelig skjedde med søsteren min også, hun merket det på kroppen,  jeg følte slik godhet og omsorg, begynte gråte også :) masse følelser i sving, sov utrolig godt i natt og våknet klokka 05,00, men sovnet igjen og stod  opp frisk og opplagt  i dag . Jeg merker fremdeles healingen og at du har jobbet med meg, din energi er utrolig flott :D og du er ett av di flotteste menneskene jeg vet om :) har fått tilbake mitt JEG :D måtte bare gi deg tilbake melding Petter :) :) skal lese det du gav meg etterpå :) :)  Skal anbefale deg til di jeg kjenner :) klem fra Else.

 

Takk for i går , Petter :) Tusen takk for du retta beina mine !! Og du har en utrolig god energi. jeg sovna hos deg tilogmed :) og da føler du deg trygg! ikke vanlig for meg å sovne .. hehe .. Vil gjerne komme til deg å heale meg , eller hva du mener jeg trenger . Else har sovi hos meg i natt , og jeg la runer på hu ! Det var aha følelse, da hu fikk mye av det samme som hos deg !! Ønsker deg en strålende dag :)
Hilsen liv-tone Aasen.

 

Tusen takk for hjelp til husrens! Jeg jobber jo med energier selv, og renser hus og holder kurs i nettopp dette. Men min erfaring er også at det ikke er like greit å rydde i sitt eget hjem, da er det best å be om hjelp fra andre. Og med min erfaring er jeg også veldig selektiv på hvem som skal få rense i mine energier. Etter å ha gått kurs med Petter og sett han som en sympatisk og omtenksom fyr med bena plantet godt på jorden fikk jeg med en gang tillit til han og spurte om han kunne hjelpe. Jeg bor i et hus som har vært preget av mye utenforstående og det har vært velidg deilig her etter at Petter har renset. Luften er klarere, jeg kjenner ikke alltid energiene over skulderen, lyspærer som har gått i ett har nå lyst i to mnd siden husrensen uten å måtte skiftes, vi krangler mindre og sover bedre om natten uten å vekkes av forstyrrelser. Så tusen takk, Petter og jeg anbefaler deg helt klart videre. Maija Skogholt*

 

hei petter! vill bare si at jeg føler meg bra og vital etter jeg har vært hos deg :)  og skulderene føles nye og jeg har ikke den sårheten i den venstre noe mer :) var det slik at det ville bli bedre de nermeste dagene? synes bare du sa det så jeg måtte bare spørre  også lurte jeg litt på hva slags healingformer du brukte i dag. mvh christer :)

 

Da jeg kom til Petter slet jeg veldig med mye lav vitalenergi. Etter en periode med mye stress hadde jeg fått en skade i nervesystemet som gjorde at jeg ikke lenger kunne regulere energien min og at jeg både ble veldig fort stresset og at jeg i lange perioder var langt under streken på energi. Etter en time med healing hos Petter, hvor han gikk inn i nervesystemet mitt og fjernet noe veldig tungt, ble jeg enormt mye bedre. Mye av hjernetåken forsvant, og jeg opplevde å være mye lettere, gladere og i en sunn vitalitet. Det var helt fantastisk! Petter anbefalte at jeg tok en innvielse i Reiki slik at jeg kunne heale meg selv, og hjelpe kroppen til å heles. Det gjorde jeg, og har gitt meg selv (og mine nærmeste) healing hver eneste dag. Jeg har idag gjenvunnet evnen til å regulere min energi, og symptomene er ca 15% av hva de var, og er stadig på vei ned. Petter fulgte meg tett opp, og jeg har supplert med noen healinger etter den første. Opplever at Petter har en rikholdig samling av metoder han kan benytte, at han er profesjonell og veldig seriøs med det han holder på med. Jeg kan anbefale han varmt! 

 

Hera 

 

HUSRENS

Stemningen var dårlig i hjemmet.
Grunnet forskjellige type energier.
En av de var sjeler som vandret spes kveldstid. Andre ubehagelige energier.
Stemningen i oss å rundt oss snudde seg til det positive  igjen 
da det var gjort. 
Huset virker mere lett å rent :)
Petter er god på distanse 
, og det å fjerne forskjellig type energier. Da dette universet inneholder  så mye mer enn
sjeler som trenger hjelp over i lyset.
Anbefaler Petter på d varmeste !

Nina

 

Hei Hans Petter!
 
 Jeg skulle ha skrevet til deg tidligere, men hektiske dager og kvelder har hatt for få timer for meg denne uken. Uansett, tusen takk for healingen og praten på mandag. Dette var like spennende som jeg hadde forestilt meg, og jeg har hatt endringer i nakkeområdet som har gått begge veier. Når jeg kjørte fra deg etter behandlingen, var hele nakke- og skulderområdet iskaldt og det varte vel en halvtimes tid. Etterpå var det mykt og fint, og jeg kjente bare en svak ømhet. Slik fortsatte det til kvelden og jeg la meg i tipp topp form! Neste dag der i mot, hadde jeg ganske mye murringer og ubehag så jeg valgte å ta 2 paracet for å stoppe det. Det virket, og jeg har siden vært i helt fin form. Jeg håper virkelig det vil holde seg!  Ellers har jeg prøvd å huske vann-inntaket. Jeg kan også nevne at det kom frem mange følelser mandags-kvelden og et snev av sorgfølelse rørte meg for en kort halvtime. Nå er jeg jo ganske lettrørt, og blir lett beveget i utgangspunktet.
 Tusen takk igjen, ha en fortsatt fin dag 
 
 Monica B.

 

> Hei !
 Takk for tiden hos deg for ca 14 dg siden.
 Føler at det jeg ville legge bak meg lyktes veldig fint. Det er nå historie og lar meg gå forover igjen, uten hard feelings. 
 Det hjelper jo på at jeg møtte en ny venn, som umulig kan være ny. Dypest sett har våre liv krysset hverandre utallige ganger, og nå var tiden kommet til å møtes.
 Alt spinner veldig hurtig, men jeg var satt istand til det.
 Fortsetter også min selvhealing med Reiki og meditasjon, så jeg føler at jeg fortsetter det du satte igang.
 Jeg har fyllt ut og sendt arket du ga meg.
 Forteller gjerne om deg til de jeg møter.
 
 Vennlig hilsen Jorunn og god sommer!

 

Hei. Lovet å gi deg tilbakemelding etter husrens, beklager at det har tatt litt tid. Vi er veldig fornøyd. Sønnen min sa at han følte det skjedde noe i huset når du var her og at det er blitt mye bedre å være hjemme etterpå. Sønnen min sier også at han kunne høre en trommende melodi inni hodet sitt mens du satt stille i stua vår. Han lurer på om det var du som laget denne melodien? Vi er veldig fornøyd med jobben du gjorde. Tusen takk Hilsen fra Lotte

 

Mange, mange tusen takk for behandling 
Det føles mye bedre. Gleder meg til å se positiv effekt. Jeg har stor tro på at det virker J
Jeg kommer gjerne tilbake senere en gang jeg trenger healing. Jeg syns du er veldig flink med det du driver med.
Jeg ønsker deg en fin tid fremover 
Hilsen NN 02.12 15(Annonym)

 

Hei igjen. Etter healingen, ca etter 1time, startet det å knyte seg bak i venstre skulder. Så flytter det seg rundt. Har satt seg i siden av nakken. Og høyre skulder. I dag i korsryggen. Og jeg har vært enda mer rolig inni meg. (veldig bra). Men tung og veldig trøtt. Skjønner ikke hvorfor det er sånne spenninger i rygg og nakke når jeg føler meg så avslappet og rolig.
 
(Husrens) Så om huset. Huset virker for meg ryddigere og mer oversiktlig enn før. Selvom det ikke er mer ryddet.
Monica.Desember 2015.